+36 30 2222 777 Térkép

Barzdazárás akció gyermekeknek

Aktuális akcióinkról itt szerezhet tudomást. Kérjük minden esetben lépjen kapcsolatba velünk, hogy részletesebben is megismerhesse az akció feltételeit!

A nem szűnő érdeklődésre való tekintettel barázdazárási akciónkat meghosszabbítjuk!

 

Tisztelt Szülők!


Gondoltak már gyermekük fogainak tartós védelmére? Az éppen kibújó maradófogak védelmét evvel a módszerrel tartósan és fájdalommentesen lehet megoldani!

Hogy megkönnyítsük a döntést,


a barázdazárást most közel


25% kedvezménnyel kínáljuk


Önöknek, mely mindössze


4.900,- Ft egy rágófog esetén.


Az éppen kibújó maradófogak védelmét barázdazárással lehet megoldani, mely éveken keresztül megmarad a fogak felszínén és hatékony védelmet jelent a nagy óvodások és kis iskolások még nem tökéletes fogmosása mellett.Barázdazárás

Barázdazárás alkalmával a rágófogak hegy-völgy rendszerének völgyeit töltjük fel speciális anyaggal, hiszen a völgyek legalja sokszor a fogkefe sörtéi számára elérhetetlen mélységben van. Ezek mélyére bejutnak a baktériumok és az ételmaradék is, mely remek tápanyagul szolgál számukra; tisztításkor viszont nem érjük el ezeket a területeket. Maga a barázdazárás egy fájdalmatlan és egyszerű beavatkozás: nem jár fúrással! Ennek során megtisztítjuk az őrlőfog felszínét, majd egy folyékony, fehér anyaggal feltöltjük a mélyedéseket, ezáltal megakadályozva a baktériumok és a lepedék bejutását, valamint késleltetve a fogszuvasodás kialakulásának idejét addig, amíg a gyermek meg nem tanul jó technikával fogat mosni.

A gyermekek számára ez azért is jó ismerkedés a fogorvossal, mert "fúrással" nem jár, de mégis "megcsinálta a fogorvos a fogát". 

Az anyag néhány év után kikophat, kitöredezhet a rágástól, ilyenkor a beavatkozás megismételhető – akár még felnőtt korban is. Az első barázdazárás is elvégezhető bármikor a gyermekeknél, de a legalkalmasabb idő azonban a maradó fogak áttörése utáni fél éven belül van. 

Fontos felhívni a figyelmet, hogy ezen fogak előtörése először nem jár tejfog elvesztésével, ezért ajánlatos, hogy figyeljenek a szülők és a sor végén előtörő fogakkal jelentkezzenek kontrollra. Megfigyelések szerint a legkorábban kibújó maradófogak (6-osok) azok, melyek felnőttkorban a leghamarabb elszuvasodnak, majd a leghamarabb gyökérkezelésre szorulnak és később a leghamarabb eltávolításra kerülnek. Előzzük meg együtt ezt a helyzetet! 

A beavatkozástól nem kell félni, hiszen fájdalmatlan és a száj néhány percig tartó szárazságán kívül (ami a kivitelezés tartósságához és pontosságához feltétlen követelmény) más kellemetlenséget nem okoz. A hat év körüli gyerekek ezt már jól viselik és amennyiben egyszerre több fogat is barázdazárunk, foganként szünetet tartunk. A kezelés végén minden kis hős Bátorság oklevelet kap!

 

Mosoly :)

 

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a fentiekkel kapcsolatban, természetesen szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken. Várjuk jelentkezését!