+36 30 2222 777 Térkép

Árlista

Árlistánk nyilvános és elérhető, de szakmánk összetettségéből adódóan az egyes kezelések és alkezelések mintegy 300 tételes, főképp szakmai nyelven íródott listát eredményeztek. Ön természetesen mindenkor felvilágosítást kaphat aktuális áraink felől, minden elérhetőségünkön, de előbb engedje meg, hogy figyelmét felhívjuk néhány szempontra.

Az egészségügyi szolgáltatásnak mindig fontos eleme az orvos-beteg kapcsolat, a bizalmi viszony. Hisszük, hogy a fogorvosi beavatkozást nem lehet egy boltban történő vásárlással összehasonlítani, a beavatkozások tételes felsorolása nem elegendő rendelő és rendelő közötti összehasonlításra. Munkáinkat pácienseinkkel együtt tervezzük és a rendelőnkben tartott első konzultáció után személyre szabott kezelési tervben rögzítjük, mely az Ön számára részletes árajánlatot is jelent egyben.

Az árlistában felsorolt kezelési egységek még hozzáértő számára sem jelentenek összehasonlítási alapot, hiszen a páciens fogazati állapota alapján a kezelési lépéseket meg kell tervezni, sokszor a rendelkezésre álló alternatívákat meg kell beszélni.

Rendelőnkben kizárólag nemzetközileg elismert gyártók, bizonyítottan elismert eszközeit és anyagait használjuk. Módszereink, elképzeléseink a folyamatos továbbképző kurzusok lévén is megegyeznek a jelenleg Európában és Észak-Amerikában alkalmazott módszerekkel és elvárásaink magunkkal szemben a legmagasabbak. Úgy hisszük, hogy nem „fogakat csinálunk meg”, hanem értéket alkotunk, melyet, reméljük, a kezelések végén Ön is így fog látni. Kérdezze ismerőseit, akik már jártak nálunk, vagy nézze meg visszajelzéseinket. Jöjjön el egy konzultációra és döntsön róla saját maga.

Árlistánk kivonatát szívesen megküldjük Önnek. Kérjük adja meg nevét és email címét a lenti űrlapon!

Árlista lekérése

Név:
Az Ön email címe:
Ellenőrző kód: Captcha Nem tudom elolvasni. Kérek egy másik kódot!