+36 30 2222 777 Térkép

Akár 100.000,- Ft megtakarítás fogászati kezelése árából!

Vannak dolgok, amelyekre muszáj költenünk, ilyen például fogaink egészsége. De ha Ön rendelkezik egészségpénztári tagsággal, akkor a DENTUS-nál a kezelések árából jelentős összeget fog tudni megtakarítani.

A DENTUS számos egészségpénztárral kötött együttműködési megállapodást, melynek alapján pácienseink az adómentesen összegyűjtött megtakarításaikat a rendelőben értékhatár nélkül használhatják fel fogorvosi szakellátásra, megelőző beavatkozásra. Amennyiben a DENTUS által kiállított számlát Ön egészségpénztárához benyújtja, az összeget az egészségpénztár a felhasználható keret mértékéig Önnek visszatéríti.

Adókedvezmény fogorvosi ellátásra, jövedelemkorlát nélkül

Sokan nem is gondolnak arra, hogy a mindennapokban ténylegesen felmerülő kiadásaik jelentősen csökkenthetők, ha nem közvetlenül jövedelmükből, hanem önkéntes egészségpénztáron keresztül fizetik. A család egészségének megőrzésére, gyógyulására, betegségének kezelésére, kisgyermekre, maguk, házastársuk és szüleik egészségüggyel és egészségvédelemmel kapcsolatos költségeire fordított összegek nagy része az egészségpénztárban elszámolható.

Miért érdemes egyénileg befizetni az Egészségpénztárba?

Az egyéni befizetés 20%-át visszaigényelheti a személyi jövedelemadójából a Pénztárba, és a teljes visszaigényelt adót is (levonások nélkül) felhasználhatja egészségügyi és egészségvédelmi kiadásaira.

Egy évben akár 100.000Ft adó is visszaigényelhető, amelyet 500.000Ft befizetésével érhetünk el. (A 2020. előtt nyugdíjba vonulóknak az összeg magasabb, 130.000Ft igényelhető vissza 650.000Ft befizetése esetén.) Fontos tudnivaló, hogy ez az adó visszatérítés nincs jövedelemkorláthoz kötve.

Mérje fel az Ön és családja kiadásait, éljen a 20%-os megtakarítás lehetőségével!

Amennyiben az Ön egészségpénztára listánkban nem szerepel, kérjük, érdeklődjön recepciónkon, a lista folyamatosan bővül. Szükség esetén az Ön pénztárával is bővítjük partnereink számát, hogy megtakarításait minél könnyebben fel tudja használni.

 

ADOSZT

Aranykor Egészségpénztár

AXA Önkéntes Egészségpénztár

Balzsam Egészségpénztár

Budai Egészségpénztár

Danubius Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára

Dimenzió Egészségpénztár

Generali Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Honvéd Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár

K&H Medicina Egészségpénztár

MKB Egészségpénztár

OTP Egészségpénztár

Patika Egészségpénztár

Quaestor Országos Egészségpénztár

Tempo Országos Egészségpénztár

Ticket Wellness Egészségpénztár

Vasutas Egészségpénztár

Vitamin Egészségpénztár

A kezelésre való bejelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Vezetéknév:
Keresztnév:
Az Ön email címe:
Telefonszáma:
Preferált kezelési időpont:
Alternatív kezelési időpont:
Probléma leírása:
Ellenőrző kód: Captcha Nem tudom elolvasni. Kérek egy másik kódot!