+36 30 2222 777 Térkép

Üdvözöljük a DENTUS fogorvosi rendelőben!

Az első találkozás fontos pillanat az orvos-beteg kapcsolatban, ezért ennek megfelelő hangsúllyal kezeljük.

Kivételes esetektől eltekintve, ezen első találkozás egy konzultáció, melynek alkalmával nem történik komolyabb kezelés, legfeljebb egy “barátkozó” tisztítás, fogkőeltávolítás - így Ön izgalom nélkül ülhet be a fogorvosi székbe. Az Ön egészségi állapotára vonatkozó kérdőívünk (anamnézis lap) kitöltése után, lehetősége nyílik elmondani panaszait, elképzeléseit, elvárásait és szakorvos, valamint higiénikus munkatársunk elkészíti a részletes fogászati állapotfelmérést. Az állapotfelmérésnek minden esetben része a fájdalommentes szájüregi rákszűrés és a fogágy vizsgálata is! Szükség esetén digitális röntgenfelvételeket készítünk, melyek kiegészítik a szájvizsgálattal nyert információkat. Rendelőnkben lehetőségünk van panoráma röntgent, izületi felvételt vagy kisméretű, egy-egy fogra irányított felvételt készíteni. Részletesen elmagyarázzuk Önnek szájüregi diagnózisát, valamint vázoljuk a kezelési lehetőségeket. A rendelkezésre álló diagnosztikus adatok összességét felhasználva összeállítunk egy személyre szabott fogászati kezelési tervet, mely tartalmazza a tervezett beavatkozások árait is. A konzultáció során eldöntheti, hogy a fogazati státusza alapján tervezett kezelési lépések közül elképzeléseinek vagy anyagi lehetőségeinek megfelelően melyik, orvosilag is alkalmas megoldást választja. Az elkészült dokumentációt emailben küldjük el Önnek, hogy döntését nyugodtan átgondolhassa.

Kérjük, segítse munkánkat és hozza magával a közelmúltban készült röntgen felvételeit, az Ön által szedett gyógyszerek listáját, és gondolja végig egészségügyi kórtörténetét, az anamnézis minél pontosabb rögzítése érdekében. Minden esetben jelezze orvosainknak, ha egészségi állapotában olyan tényről vagy körülményről tud, amely befolyásolhatja a kezeléseket (pl.: cukorbetegség, műbillentyű, ízületi protézis stb.) vagy rendszeresen gyógyszert szed (pl.: szívgyógyszerek, véralvadásgátlók, csontritkulás gyógyszerek stb.).

Ha Ön egészségpénztári számláról kívánja kezeléseinek árát kiegyenlíteni, kérjük hozza magával egészségpénztári azonosító adatait. Partnereink listáját itt találja. Amennyiben az Ön egészségpénztára nincs a listán, kérjük érdeklődjön recepciónkon.

Időpont egyeztetés céljából keresse recepciónkat személyesen vagy telefonon. Időt takaríthat meg, ha előzetes bejelentkezéshez használja on-line bejelentkező adatlapunkat.

FONTOS: Kérjük, hogy 18 év alatti pácienseink, az első vizit alkalmával, szülői kísérettel érkezzenek.

Amennyiben az egyeztetett időpontban Ön mégsem tud megjelenni, kérjük, hogy mielőbb jelezze ezt recepciónkon.