+36 30 2222 777 Térkép

Fizetési feltételek

Az Ön számára összeállított kezelési terv elfogadásával és aláírásával Ön kifejezi szándékát, hogy az abban foglalt beavatkozások elvégzését kéri. A DENTUS mindenkor a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő ellátást nyújtja, melynek árai nem kiemelkedően magasak. Az egyes befejezett kezelési egységek (pl.: tömés elkészül, korona beragasztásra kerül, stb.) alkalmanként kerülnek kiszámlázásra: Önnek fizetési kötelezettsége mindig csak az aktuálisan elvégzett kezelések és megrendelt fogtechnikai munkák ellenértékének mértékéig keletkezik. A kezelési terv megvalósítását bármikor megszakíthatja, szüneteltetheti. A kiadott árajánlat az azon feltüntetett időpontig érvényes.

Nagyobb fogtechnikai munkát igénylő beavatkozások esetén előleget kérünk, melynek mértéke minden esetben egyedi kalkuláció eredménye.

Rendelőnkben lehetősége van készpénzes, bankkártyás és átutalásos fizetési formát választani. Átutalásos fizetés esetén kérjük, ügyeljen arra, hogy az előlegszámlán feltüntetett összeg a tervezett kezelés napjáig számlánkra megérkezzen. Átutalásos fizetés esetén 1% kedvezményt tudunk adni az átutalással teljesített összeg erejéig, melyet határidőre történő beérkezés esetén a következő számláján írunk jóvá. A kedvezményt kérje fizetéskor!

Egészségpénztári partnereinkről itt talál információt.

Az Erzsébet-utalványok közül az AJÁNDÉK utalványt is elfogadjuk. 

FONTOS: Ön biztosítási fedezetétől függetlenül, minden, a DENTUS-tól megrendelt kezelésért fizetési kötelezettséggel tartozik. A DENTUS – A fogorvos nem áll szerződésben az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral, az OEP nem támogatja a rendelő által nyújtott fogorvosi szakellátást. A rendelő nem rendelkezik területi ellátási kötelezettséggel. Pácienseinknek a vényköteles gyógyszereket azonban az orvosilag indokolt helyzetben a megfelelő támogatási formában írjuk fel


.