+36 30 2222 777 Térkép

Garancia

Munkáinkra a mindenkori jogszabályokban előírt garanciát természetesen biztosítjuk. Fontosnak tartjuk azonban hangsúlyozni, hogy rendelőnk és működésünk sikerét a hosszútávon is elégedett pácienseink és az ő ajánlásukra minket felkereső ismerőseik, újabb páciensek jelentik. Ezért ha Önnek problémája van az általunk készített fogművekkel, bátran keressen fel minket és mindent meg fogunk tenni, hogy a probléma megoldása az Ön megelégedésére szolgáljon!

Kérjük, ne feledje, hogy az általában félévenként ajánlott rendszeres ellenőrzéssel azonban sok kellemetlenségtől óvhatja meg magát. Meglévő pácienseink számára ezért gondozási tervet dolgozunk ki, melyben javaslatot teszünk az otthon elvégzendő gondozási lépésekre, szájhigiénés eljárásokra, az ellenőrzések gyakoriságára. Garanciavállalásunk feltételei a következők:

  • a páciens kielégítő egyéni szájhigiénét tart fenn, fogai, fogpótlásai megfelelően tisztántartottak,
  • a fogak, fogpótlások nincsenek kitéve traumának, a normál rágóterhelésnél nagyobb igénybevételnek, használatuk rendeltetésszerű,
  • a kezelések befejeztével a páciens évente legalább egyszer igénybe veszi professzionális szájhigiénés kezelésünket, megjelenik az előírt ellenőrzéseken és betartja az ajánlott gondozási programot.