+36 30 2222 777 Térkép

Időpont egyeztetés

A DENTUS fogorvosi rendelő hétköznap 8-tól 20 óráig van nyitva. Ez idő alatt recepciónkkal több módon is felveheti a kapcsolatot , ahol munkatársaink megkeresik az Önnek legmegfelelőbb időpontot. Ha Ön még nem járt nálunk, kérjük, egyeztessen időpontot recepciós kollégáinkkal egy első vizitre.

Amennyiben fájdalmas foga van, vagy sürgősségi beavatkozásra van szüksége, megpróbáljuk még aznap fogadni!

Tudjuk, hogy Önnek is drága az ideje, ezért mindent megteszünk, hogy a várakozással töltött időt minimalizáljuk és kezelését a tervezett időpontban megkezdjük. A leggondosabb felmérés ellenére is felmerülhet a kezelések során számtalan olyan, előre nem látható helyzet, mely meghosszabbíthatja az adott beavatkozásra tervezett időt. A felmerülő sürgősségi helyzetek szintén okozhatnak csúszásokat. Bízunk benne, hogy ez ritkán fordul elő, de „minden esetben az a páciens a legfontosabb, aki a fogorvosi székben ül”. Megértését kérjük, ha várakoznia kell, és türelmét köszönjük!

Munkatársunk szívesen küld e-mailben elektronikus naptári bejegyzést lefoglalt kezelési időpontjairól, rendszerünk pedig SMS-ben automatikusan emlékezteti Önt a kezelés előtti munkanapon. Az értesítés kiküldésének esetleges elmaradása (pl. technikai okokból) nem jelenti a lefoglalt időpont törlését!

Szeretnénk kérni, hogy amennyiben a megbeszélt kezelési időponton nem tud megjelenni, úgy azt mielőbb recepciónk felé jelezze. Előfordulhat, hogy az így felszabaduló időpontot más páciens örömmel veszi igénybe. Amennyiben az Önnek lefoglalt időpontban nem jelenik meg és azt annak kezdetéig nem mondja le, a DENTUS az aktuális árlista szerint készenléti díjat számíthat fel és további időpontjait értesítés nélkül törölheti.