+36 30 2222 777 Térkép

Cirkon fogak, mintha a sajátja lenne…

A cirkon a legjobb választás, ha Önnek olyan fogpótlásra van szüksége, ami rögzítéssel - vagyis ragasztással – megoldható. A cirkon fémmentes porcelán korona a természeteshez leginkább hasonlító és rendkívül esztétikus megoldás.

Cirkon fémmentes porcelán koronák és hidak előnyei

  • A cirkon fogak alapanyaga a cirkónium-dioxid. Ez egy teljesen fémmentes, nagyon kemény, nem allergizáló anyag, ezért tökéletes választás az ilyen fogpótlások készítéséhez.
  • Annyira erősek, hogy ugyanolyan erősen fog tudni rágni velük, mintha saját fogait használná.
  • Masszívabbak, mint a korábbi fém alapú fogpótlások, ezért előkészítéskor minimális mennyiségű foganyagot kell eltávolítani.
  • Elkészítésük úgynevezett CAD/CAM számítógép vezérelte folyamatokon keresztül történik, ezért pontossága más eljárással összehasonlíthatatlan.
  • A rendkívüli pontosságnak köszönhető, hogy nagyon minimális a mellettük kialakuló problémák – ínygyulladás, szuvasodás létrejöttének esélye.
  • A cirkon pótlások a fény számára ugyanolyan átjárhatók, mint a természetes fogak – ellentétben a fémekkel –, ezért annyira hasonlítanak, mind színükben, mind struktúrájukban az eredeti fogakhoz, hogy csak szakavatott szemek veszik észre a különbséget.

A cirkon fogak választásával tehát, mindezek eredményeképpen a saját fogakhoz megtévesztésig hasonlító és hosszú élettartamú fogpótlásokat tudunk készíteni garanciával.

Nehezen igazodik el a különböző fogászati szakkifejezések és kezelések között? Nem tud különbséget tenni fogsor és fogpótlás, cirkon korona és porcelán híd között? Munkánk fontos része, hogy részletes tájékoztatást adjunk, de előzetesen tájékozódhat Online Lexikonunk segítségével is.

A kezelésre való bejelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Vezetéknév:
Keresztnév:
Az Ön email címe:
Telefonszáma:
Preferált kezelési időpont:
Alternatív kezelési időpont:
Probléma leírása:
Ellenőrző kód: Captcha Nem tudom elolvasni. Kérek egy másik kódot!