+36 30 2222 777 Térkép

A fájdalommentes fogászat titka

A napjainkaban használt érzéstelenítő szereknek köszönhetően nyilvánvalóan minden kezelés fájdalommentes, ugyanakkor már az érzéstelenítő beadása is sokakban hagy kellemetlen emlékeket. A mi felfogásunk szerint itt kezdődik a fájdalommentes fogászat!

A tanulmányai során minden fogorvostanhallgató megtanulja, hogyan kell fájdalommentesen beadni az injekciót. Sajnálatos azonban, hogy ez az a tudás, amit a praktizáló fogorvosok leghamarabb elfelejtenek. Felgyorsult a világ, rohan az idő, mi azonban úgy gondoljuk, hogy az ilyen „apróságok” és figyelmességek azok, amelyek megalapozzák a későbbi kezelések hangulatát. Erre mindig időt kell szánni és ha ezzel együtt a legmodernebb eszközöket, leghatékonyabb szereket alkalmazzuk, akkor maga az érzéstelenség állapota már nem fog meglepetéseket tartogatni.

A kezelések során csapatunk minden tagja törekszik a fájdalommentes kezelésre. Nem szeretnénk, ha bárki rossz élményekkel távozna, vagy a következő kezelésekre félve érkezne hozzánk. Bízunk benne, hogy a nálunk töltött időt nem szenvedésként élik meg a hozzánk forduló páciensek, és ennek érdekében mindent meg is teszünk. Kortól, lelkiállapottól függően különböző érzéstelenítési módszereket használunk. Nagy kedvenc például a gyümölcsízű érzéstelenítő zselé, amelyet nem csak a gyerekek kedvelnek nagyon, de szüleik is, ugyanis könnyedén ki lehet vele küszöbölni a tűszúrás érzését. Magára az injekció beadására is nagyon odafigyelünk, hiszen, ha az orvos bizonyos szempontokat követ, a "szuri" szinte érezhetetlen. Ezt teljes mértékben megerősítik a páciens-visszajelzések, és mi erre büszkék is vagyunk! Ha pedig valaki mindezek ellenére is retteg, arra is van gyógyír: az éber szedáció, vagy úgynevezett éberaltatás, amely során a páciens nem kerül a mélyaltatás állapotába, önállóan lélegzik, kommunikál, követi az utasításainkat, csak éppen a kezelés végeztével semmi emléke nem marad a nálunk töltött időről.

Filozófiánk szerint a fájdalommentes fogászathoz tartozik még a beavatkozások utáni panaszok enyhítése is, melyre szintén léteznek trükkök, tippek. Az éppen aktuálisan elvégzett beavatkozáshoz kapcsolódóan nálunk elvárhatja, hogy ezekről tájékoztassuk, hogy otthonában se legyen panaszos. Tájékoztatjuk a várható utóhatásokról és ellátjuk tanácsokkal.

A kezelésre való bejelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Vezetéknév:
Keresztnév:
Az Ön email címe:
Telefonszáma:
Preferált kezelési időpont:
Alternatív kezelési időpont:
Probléma leírása:
Ellenőrző kód: Captcha Nem tudom elolvasni. Kérek egy másik kódot!