+36 30 2222 777 Térkép

Fogszabályozás

A lenyűgöző eredményekhez vezető tiszta út

A fogszabályzó többé nem jelent kellemetlenséget, kényelmetlenséget és fémmel teli szájat. A Damon Clear, a Damon rendszer része, egy teljesen új kezelési szemlélet. A Damon rendszer a ligírozás nélküli bracket-eket kombinálja emlékező ívekkel a fogak gyors, kényelmes mozgatása érdekében, így igazán szép mosolyt és látványos eredményeket biztosítva.

Itt az idő, hogy teljesen új megvilágításban lássa a bracket-eket! Mutassa meg mosolyát a Damon Clear-el a kezelés alatt és az elkövetkező években egyaránt.

Szinte láthatatlan

A Damon Clear-el az emberek észre sem fogják venni, hogy fogszabályzót visel. A többi, úgynevezett "láthatatlan" fogszabályozónak látható fém részei vagy műanyag kapcsai vannak, amelyek sárgulhatnak a kezelés során és a baktériumok is elszaporodhatnak rajtuk. A ligírozás nélküli Damon Clear fogszabályzók viszont diszkrétek, könnyen tisztán tarthatók, nem rozsdásodnak vagy színeződnek el.

Gyors kezelés

Bár a kezelési idő nagyon változó lehet, a tanulmányok azt mutatják, hogy a Damon rendszerrel való kezelés ideje akár 6 hónappal is kevesebb lehet a hagyományos fogszabályzókhoz képest.

Nagyobb kényelem

A Damon Clear fogszabályzók kisméretűek és rendkívül sima szélei gyengédek a fogakhoz és a lágy szövetekhez. A klinikai tanulmányok alapján a Damon rendszer sokkal kényelmesebb kezelést tesz lehetővé, mint a hagyományos fogszabályzók.

 

 

 

További információk: www.damonbraces.com

Kapcsolódó cikkek