dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

KaVo „székek”

A DENTUS-nál az egyik legismertebb német gyártó, a KaVo cég fogorvosi kezelőegységeit használjuk. Tapasztalataink alapján, hosszútávon megbízhatóan működő, az orvos és asszisztense számára praktikus funkciókkal ellátott „székek” biztosítják az ergonómikus munkavégzés alapfeltételeit. Az ún. garázsos verzió eltünteti a székben helyet foglaló páciens szeme elől a különböző fúrók nemkívánatos látványát.

GENDEX röntgengépek

A fogorvosi munkához elengedhetetlenül szükséges röntgenfelvételek készítéséhez digitális készülékeket használunk. A GENDEX cég intraorális röntgenjével kisfevételeket készíthetünk egyes fogakról, míg az Orthopantomograph készülékével panoráma, ráharapásos és izületi felvételeket készíthetünk. Túl azon a nagyon fontos előnyön, hogy a készülék a hagyományos filmes technika sugármennyiségének töredékével dolgozik, a páciens számára is rögtön nyilvánvaló lehet a felvételek azonnali elemzésének - szükség esetén más szögből való megismétlésének - lehetősége. A speciális feldolgozó szoftverrel az elkészült felvételek a legkülönbözőbb elemzéseken eshetnek át, ezáltal segítve a gyorsabb, pontosabb diagnózis felállítását. A felvételek számítógépen történő tárolása és visszakereshetősége szintén gyorsítja a kezelést.

Megfelelő megvilágítás

Munkáink minél pontosabb kivitelezése érdekében a fogakon végzett preparálás - fúrás, csiszolás - nagyítás mellett zajlik. Ezt minden esetben segíti egy mennyezeti műtéti lámpa, mely árnyékmentes megvilágítást ad és fénye a szabadtéri fényviszonyokat reprodukálja, ami a fogszínválasztásnál kiemelt fontosságú. Amennyiben a műtéti lámpa fénye nem lenne elegendő, az orvos szemüvegén található nagyító és LED lámpa segíti a precíziós munkát.

Gyökérkezelés a legmodernebb Morita márkájú eszközzel

Napjaink fogorvosi beavatkozásainál elsődleges a fog megtartására irányuló kezelések alkalmazása. A gyökérkezelés célja pont ez és már ez sem kell, hogy fájdalmas legyen. Sikerességét azonban csak az eljárást alapjaiban megváltoztató eszköz használatával tudjuk növelni. Rendelőnkben az e téren kiemelkedő japán Morita cég berendezése működik. A műszer elektronikus úton méri meg a gyökércsatorna hosszát, automatikus motorjával addig tágítja, míg a beállított nyomatéknak megfelelően nem érez szorulást, vagy a szintén előre beállított értéknek megfelelően tizedmilliméteres pontossággal nem érzi a megfelelő hosszt. A fog belsejében történő előrehaladást grafikus kijelzőn mutatja az orvos számára.

Amennyiben érdeklik a technikai részletek, szívesen bemutatjuk felszerelésünk érdekes elemeit.

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.