dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

Gyógyszer vagy egyéb allergia esetén

Ha Ön élete során tapasztalt már magán allergiás tüneteket, kérjük, ne felejtse el jelezni az első kezelés alkalmával! Az allergia általában nem befolyásolja a fogászati beavatkozásokat, de mindenképpen szükséges tudnunk róla.

A különböző vegyszer és gyógyszerallergiák a mellékhatások kiküszöbölése érdekében figyelmet igényelnek a kezelés során, az alkalmazott gyógyszerelés során.

Fémallergia esetén

A fémallergiák szintén fontosak a fogászatban alkalmazott fémek kiválasztásakor!

Ha Ön úgy tudja, hogy valamilyen fémre – higany, króm, nikkel, réz, platina – allergiás, és esetleg rendelkezik erről teszteredménnyel is, kérjük, hozza magával, hogy kiválaszthassuk a megfelelő fémötvözetet. Ha nincs még bizonyított eredménye, de úgy véli, hogy fémallergiás, akkor a fogászatban alkalmazott fémekre allergiavizsgálatot csináltatunk.

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.