dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

Fogászati kezelésekkel kapcsolatban igen gyakran felmerül a páciensekben félelem, szorongás. Az esetek legnagyobb részében ez empátiával, megfelelő kommunikációval leküzdhető és megkezdhetők a kezelések.

Az idő előrehaladtával az orvos és páciense között kialakuló bizalmi viszony már feledteti a kezdeti nehézségeket és akadálytalanul el lehet végezni a kezeléseket.

Indokolt esetben szükséges az altatás

Az esetek egy igen kis részében azonban valódi orvosi indok is szólhat amellett, hogy a páciens ne élje át a kezelést, ne emlékezzen kellemetlen dolgokra. Rendelőnk az ilyen helyzetek megoldására is felkészült: Budapesten, a XII. kerületben, elsőként kaptunk hatósági engedélyt a fogorvosi ellátás aneszteziológiai kiegészítésére. Ennek értelmében, amennyiben szükséges, aneszteziológus szakorvos (altatóorvos) felügyelete mellett páciensünk intravénás úton ún. éberszedációs állapotba kerül, melynek során a fogorvosi, szájsebészeti beavatkozás a legcsekélyebb kellemetlen érzés és fájdalmas emlékek nélkül elvégezhető.

A folyamat során pácienseink

  • mindvégig megtartott reflexekkel
  • és kommunikatív állapotban maradnak

az altatóorvos folyamatos ellenőrzése alatt.

Az egész folyamat mindössze egy rövidebb ébredési periódussal hosszabb, mint maga a fogászati beavatkozás, de a hazajutás biztonsága érdekében mindenképp kísérővel kell érkezni.

Ha Ön úgy érzi, hogy szüksége lehet altatásra a fogászati beavatkozások kiegészítésére, kérjen konzultációs időpontot recepciónkon.

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.