dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

Ha tapasztalta már, hogy fogmosáskor vérzik az ínye, olvasson tovább és elmondjuk az okokat!

Megtudhatja, hogy milyen veszélyeket rejt a fogínyvérzés, sőt az is megosztjuk Önnel mi a megoldás. Egyszerűbb, mint gondolná. Fogaink egészsége önmagában hiábavaló, ha az őket rögzítő szövetek megbetegednek. Ugyanúgy, ahogy egy ház megépítésénél is minden a megfelelő alapozással kezdődik, a fogazatnál is az egyik legfontosabb, hogy mi tartja őket. Ha az íny sérül, begyullad esetleg vérzik, akkor az sajnos a későbbiekben könnyen vezethet súlyosabb elváltozásokhoz, melynek eredménye fogaink elmozdulása, majd elvesztése.

Természetesen itt is, mint minden területen a legfontosabb a megelőzés, ami a megfelelő fogmosási technikánál kezdődik és a rendszeres szájhigiéniai ellenőrzéssel folytatódik.

Vegye komolyan fogínye egészségét!

Ha esetleg

  • tartós
  • vagy rendszeresen visszatérő fájdalmat,
  • gyulladást,
  • vérzést észlel,

forduljon bátran hozzánk és megtanítjuk a helyes fogmosásra, a megfelelő szájhigiéniára.

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.