dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

A DENTUS - A fogorvos rendelője azzal a céllal jött létre, hogy a fogászatban jelenleg ismert legmodernebb eljárásokkal és eszközökkel olyan megelőző és gyógyító munkát végezzen, mely a páciensek hosszútávú megelégedésére szolgál.

Szolgáltatásaink

  • a szájhigiéniai tanácsadástól kezdve
  • egészen a csontátültetéssel kombinált műgyökér beültetésig terjednek,
  • az esztétikai fogászat célkitűzéseit mindig szem előtt tartva.

Elvárásaink magasak, magunkkal szemben pedig a legmagasabbak: lehetőségünk volt a rendelő technikai felszereltségét a legjobb gyártóktól összeválogatni és folyamatos anyagbeszerzéseinket a szüntelenül megújuló választékból szigorú szakmai szempontok alapján összeállítani. Munkatársaink a szakorvosok számára kötelezően előírt továbbképzéseken túl is rendszeresen részt vesznek érdeklődési körüknek megfelelő speciális kurzusokon, ezáltal is biztosítva, hogy a mindennapi gyógyító-megelőző munkában csak tudományosan bizonyított eszközök és eljárások kerülnek felhasználásra. A fogtechnikai hátteret biztosító laborok ebben a munkában stratégiai partnerek: a magasfokú precizitás és a jó szakmai kommunikáció eredményezi azt, hogy csak a hibátlan munkák kerülnek átadásra, munkánkat a végletekig tökéletesítgetjük.

Mit kínálunk Önnek?

Gyors segítség, rövid várakozás

Napi előjegyzéseinket úgy alakítjuk, hogy akut fájdalmas helyzetben egy napon - akár néhány órán - belül, minden egyéb esetben pedig legfeljebb 2 napon belül fogadhassuk és megfelelő kezelést kaphasson.

Minőséget alkotunk

Komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden, a kezünk alól kikerülő munka még évek múlva is esztétikus és funkcionális legyen. A csak rövidtávon  használható megoldások helyett tartósságra törekszünk. Munkánk során csak a bizonyítékokon alapuló orvoslás szabályai szerint járunk el és a mindenkor érvényes szakmai protokollokat követjük. Az alkalmazott anyagok és eszközök tekintetében választásunk az elismert gyártók széles körben, tudományosan dokumentált termékeire esik.

Saját kezelőorvos

A DENTUS-ban Ön a fogorvosához és a higiénikusához jön, akik kezelésről kezelésre gondoskodnak ellátásáról. Amennyiben a körülmények szájsebész vagy fogszabályozó szakorvos közreműködését igényelnék, kezelőorvosa ebben az esetben is figyelemmel fogja kísérni állapota alakulását.

Minden kezelés egy helyen

A DENTUS rendelőjében minden felmerülő fogászati kezelését el tudjuk végezni, mert a fő fogászati szakágak mind elérhetőek itt helyben.

Átlátható díjszabás

Nem számít, hogy melyik orvos kezeli Önt, melyik országból érkezett kezelésre vagy biztosító fizeti-e kezelését: árlistánk minden esetben ugyanaz és az Ön számára elérhető, megismerhető. Hogy ebben a kb. 300 tételt tartalmazó listában Ön is eligazodjon, az első konzultáció alkalmával személyre szabott, részletes kezelési tervet készítünk Önnek. Kezelései végén részletes számlát kap, hogy tisztában legyen a ténylegesen elvégzett beavatkozásokkal is - esetleg benyújthassa egészségpénztárához.

Jogszabályi megfelelőség

Rendelőnk folyamatosan rendelkezik az összes megkívánt hatósági engedéllyel, előírt biztosítással. Megfelel a veszélyes hulladék elszállításával vagy sugárvédelemmel kapcsolatos előírásoknak. Rendszeresen műszaki felülvizsgálatokat végeztetünk berendezéseinken és mindezeket hatóságilag is ellenőriztetjük.

Központi elhelyezkedés

Budapesten, a Hegyvidék központjában, tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen elérhető, jól megközelíthető helyen vagyunk, bejáratunk közvetlenül az utcáról nyílik. Rendelőnk közelében drogéria és gyógyszertár is található.

Nyitvatartás

Minden munkanapon reggel 8.00-tól este 18.00-ig tartunk nyitva és orvosaink délelőtti és délutáni időpontokban is dolgoznak, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjunk életritmusához. Indokolt esetben rendelési időn kívüli ellátást is tudunk biztosítani, de ez a szolgáltatásunk az árlista szerinti díjazással érvényes.

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.