dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

A DENTUS fogorvosi rendelő a budai hegyvidék központjában, egy XIX. századi épületben kapott helyet, ahol XXI. századi technikát vonultat fel. Reméljük, hogy „A fogorvoshoz érkezvén nem fogja el a szorongás, nem jutnak eszébe korábbi kellemetlen fogászati élményei. Igyekeztünk várónkat barátságos, családias hangulatban kialakítani.

Természetesen mindent megteszünk, hogy kezelését az Önnel egyeztetett időpontban megkezdjük, de a várakozással töltött percekre figyelmébe ajánljuk különböző témájú újságainkat, magazinjainkat. Ha bármilyen kérdése lenne, recepciós munkatársaink szívesen segítenek, és amennyiben úgy érzi, hogy kezelés előtt szívesen fogat mosna, a mosdóban fogkrémmel impregnált egyszer használatos fogkefe is rendelkezésére áll.

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.