dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

Annak érdekében, hogy a kezelések az Ön számára a lehető legkevesebb nehézséget okozzák, szeretnénk egy-két praktikus tanácsot adni.

  • A fogorvosi kezelés előtt ajánljuk, hogy étkezzen a szokásos módon. Sem teli gyomorral, sem éhesen nem szerencsés a kezelésnek alávetnie magát.
  • Kezelés előtt minden rendszeresen szedett gyógyszerét vegye be, kivéve, ha ettől eltérő utasítást kapott fogorvosától, háziorvosától. Ezen esetek különlegesek - például véralvadásgátlók rendszeres szedése -, ezért mindig előzetes egyezetést és dokumentációt kívánnak. Soha ne változtasson gyógyszerszedési szokásain saját döntése alapján!
  • Kezelés után - legalább az érzéstelenítés elmúltáig - a sérülések elkerülése érdekében nem ajánljuk a rágást, az étkezést.
  • Felhívjuk cukorbeteg pácienseink figyelmét, hogy a kezelési időpontot ebből a szempontból is egyeztessék össze napi rutinjukkal!

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.